De Clercq – Bourdeaud’hui (DCBB)

“Lesley van Admishift is flexibel, werkt snel en zoekt mee naar de beste digitale administratieve oplossingen. Dankzij haar hulp slaag ik erin om binnen ons bedrijf professioneler en efficiënter te werken en meer tijd vrij te maken voor mezelf om op die manier als zaakvoerder andere taken in te vullen.

Benieuwd wat DCBB doet? Neem dan zeker een kijkje op https://www.dcbb.be/


Logo Goodiewoood voor Testimonial Admishift

Goodiewood

“Sinds ruim een jaar doe ik een beroep op Barbara van Admishift om facturen en documenten te verwerken Billit, zodat mijn boekhouder vlot verder kan. Een taak waar ik zelf niet meteen warm van werd en er daarom ook vaak niet toe kwam.

Het is voor mij een opluchting om te weten dat de documenten nu snel en correct behandeld worden en dat ik me kan focussen op mijn creatieve bezigheden binnen Goodiewood. Bovendien is het handig dat ik vanaf 1 uur per week op Admishift kan rekenen, precies de tijd die dit deel van mijn administratie vergt, niet meer, niet minder.”

Dankzij Admishift hebben wij tijd om te focussen op het creatieve proces!

Benieuwd wat Goodiewood doet? Neem dan zeker een kijkje: https://www.goodiewood.be/


Funkey

Cobus van Funkey, een ambitieuze klant die nood had aan administratieve ondersteuning en expertise, kan zich dankzij Admishift opnieuw focussen op de groei van zijn bedrijf.

“Dankzij de sterke groei van Funkey waren we begin 2021 op zoek naar een flexibele en snel inzetbare oplossing om mij als zaakvoerder te ontzorgen van de toenemende administratieve taken zoals facturatie, controleren en opvolgen van de aankoopfacturen, voorbereidende boekhouding, klaarzetten van betalingen, enz. Bovendien wilden we ook onze processen en tools verder optimaliseren en digitaliseren, waardoor we nog efficiënter verder kunnen werken aan de uitbouw van Funkey.

Met de komst van Sarah van Admishift zijn we erin geslaagd om het administratieve aspect van onze onderneming vlot en doelmatig op te volgen. Sarah is van geen kleintje vervaard en brengt ons dankzij haar jarenlange ervaring binnen KMO’s heel wat vernieuwende inzichten. Ze neemt een voortrekkersrol op zich voor de verdere optimalisatie van onze administratie.

“Dankzij Admishift hebben wij tijd om te focussen op de verdere uitbouw van Funkey!”

Benieuwd wat Funkey doet? Neem dan zeker een kijkje: https://funkey.be/


Geldof Technics

“Wat startte als een bijberoep in sanitair en energieadvies groeide door de jaren heen uit tot het bloeiende bedrijf met meerdere werknemers dat Geldof Technics op vandaag is.

En bij groei komt er ook heel wat extra papierwerk en opvolging kijken, iets waar ik in alle drukte amper zelf nog toe kwam.

Via social media kwam ik in contact met Admishift en sinds Kristien van Admishift op wekelijkse basis de backoffice opvolgt, kan ik terug opgelucht ademen en verder werken in en aan mijn onderneming op de vlakken die me het meeste liggen en waar ik echt warm van word.”

“Dankzij de ondersteuning van Admishift kan Bram van Geldof Technics zich opnieuw focussen op zijn corebusiness.”