The Staff Solutions

Even kort voorstellen: ik ben Serge Demeyere, zaakvoerder van The Staff Solutions.

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van advies en ondersteuning aan kleine en middelgrote KMO’s over het volledige ICT spectrum.

Zoals alle andere bedrijven hebben wij nood aan een administratieve kracht, dit vooral om onze medewerkers zo optimaal mogelijk met hun job te laten bezig zijn: opstellen van offertes en contracten, plegen en opvolgen van bestellingen, facturatie van prestaties en materiaal, boekhoudkundige activiteiten, …

Eerst hebben we gepoogd om hiervoor een parttime medewerkster in dienst te nemen. Maar algauw bleken een aantal taken niet overdraagbaar omwille van de techniciteit van bepaalde opdrachten en werden die verder door onze medewerkers zelf uitgevoerd.

Waardoor dat het tijdsbestek van onze medewerkster niet optimaal kon gevuld worden.

Eerst dachten we dat we een verkeerde keuze hadden gemaakt in de persoon die we hadden aangeworven maar bij een 2de aanwerving bleken we op dezelfde problematiek te stoten: het doorgeven van heel technische opdrachten kosten veel meer tijd dan die zelf uit voeren.

Dus hebben we toen besloten om een aantal taken toch bij de medewerkers zelf te laten maar met het resterende takenpakket konden we geen parttime meer vullen.

Toen zijn we in contact gekomen met Admishift. En wat bleek: zij waren in staat om onze de juiste oplossing te bieden!

Toen bleek dat de voorgestelde freelance medewerkster ook nog eens kennis en ervaring had met de administratieve applicaties die wij inzetten, was voor ons de keuze snel gemaakt.

Onze administratie loopt nu op wieltjes: “ons Barbara”, zo genoemd omdat ze echt deel uit maakt van onze ploeg, ontzorgt me zelf en de collega’s van een hele hoop administratieve taken. Zij is ook de persoon die in de gaten houdt of alles wat werd aangekocht of gepresteerd ook daadwerkelijk wordt gefactureerd. Zij zorgt er ook voor dat betalingen van klanten op tijd gebeuren. En stelselmatig voegen we in overleg extra verantwoordelijkheden toe in haar takenpakket.

De flexibiliteit, die hoog in het vaandel van Admishift staat geschreven, is voor ons een extra pluspunt en zorgt ervoor dat de kosten die gepaard gaan bij deze job optimaal zijn.

Wij komen door onze activiteiten in contact met zeer van klanten die worstelen met dezelfde problematiek. Vooral omdat het op vandaag niet simpel meer is om de geschikte mensen te vinden op de arbeidsmarkt.

Met graagte geven wij de contactgegevens van Admishift door!

Wil je meer weten over onze ervaringen met Admishift? Neem dan zeker contact op: wij willen zeker onze positieve ervaringen delen met iedereen!

Benieuwd wat The Staff Solutions doet? Neem dan zeker een kijkje op https://www.thestaffsolutions.com


My-trucks

👉🏻Onze gewaardeerde klant My-Trucks aan het woord over de samenwerking met Admishift, meer hebben wij daar niet aan toe te voegen.

Bedankt voor het vertrouwen My-Trucks🙏🏻!

Benieuwd wat My-trucks doet? Neem dan zeker een kijkje op https://www.my-trucks.com


De Clercq – Bourdeaud’hui (DCBB)

“Lesley van Admishift is flexibel, werkt snel en zoekt mee naar de beste digitale administratieve oplossingen. Dankzij haar hulp slaag ik erin om binnen ons bedrijf professioneler en efficiënter te werken en meer tijd vrij te maken voor mezelf om op die manier als zaakvoerder andere taken in te vullen.

Benieuwd wat DCBB doet? Neem dan zeker een kijkje op https://www.dcbb.be/


Logo Goodiewoood voor Testimonial Admishift

Goodiewood

“Sinds ruim een jaar doe ik een beroep op Barbara van Admishift om facturen en documenten te verwerken Billit, zodat mijn boekhouder vlot verder kan. Een taak waar ik zelf niet meteen warm van werd en er daarom ook vaak niet toe kwam.

Het is voor mij een opluchting om te weten dat de documenten nu snel en correct behandeld worden en dat ik me kan focussen op mijn creatieve bezigheden binnen Goodiewood. Bovendien is het handig dat ik vanaf 1 uur per week op Admishift kan rekenen, precies de tijd die dit deel van mijn administratie vergt, niet meer, niet minder.”

Dankzij Admishift hebben wij tijd om te focussen op het creatieve proces!

Benieuwd wat Goodiewood doet? Neem dan zeker een kijkje: https://www.goodiewood.be/


Funkey

Cobus van Funkey, een ambitieuze klant die nood had aan administratieve ondersteuning en expertise, kan zich dankzij Admishift opnieuw focussen op de groei van zijn bedrijf.

“Dankzij de sterke groei van Funkey waren we begin 2021 op zoek naar een flexibele en snel inzetbare oplossing om mij als zaakvoerder te ontzorgen van de toenemende administratieve taken zoals facturatie, controleren en opvolgen van de aankoopfacturen, voorbereidende boekhouding, klaarzetten van betalingen, enz. Bovendien wilden we ook onze processen en tools verder optimaliseren en digitaliseren, waardoor we nog efficiënter verder kunnen werken aan de uitbouw van Funkey.

Met de komst van Sarah van Admishift zijn we erin geslaagd om het administratieve aspect van onze onderneming vlot en doelmatig op te volgen. Sarah is van geen kleintje vervaard en brengt ons dankzij haar jarenlange ervaring binnen KMO’s heel wat vernieuwende inzichten. Ze neemt een voortrekkersrol op zich voor de verdere optimalisatie van onze administratie.

“Dankzij Admishift hebben wij tijd om te focussen op de verdere uitbouw van Funkey!”

Benieuwd wat Funkey doet? Neem dan zeker een kijkje: https://funkey.be/


Geldof Technics

“Wat startte als een bijberoep in sanitair en energieadvies groeide door de jaren heen uit tot het bloeiende bedrijf met meerdere werknemers dat Geldof Technics op vandaag is.

En bij groei komt er ook heel wat extra papierwerk en opvolging kijken, iets waar ik in alle drukte amper zelf nog toe kwam.

Via social media kwam ik in contact met Admishift en sinds Kristien van Admishift op wekelijkse basis de backoffice opvolgt, kan ik terug opgelucht ademen en verder werken in en aan mijn onderneming op de vlakken die me het meeste liggen en waar ik echt warm van word.”

“Dankzij de ondersteuning van Admishift kan Bram van Geldof Technics zich opnieuw focussen op zijn corebusiness.”

Benieuwd wat Geldof Technics doet? Neem dan zeker een kijkje: http://www.bramgeldof.be/